Om oss

http://www.asolvi.com/evatic/evatic-international

Evatic utvecklar och säljer Evatic Service Management system till företag inom olika branscher som har service som en del av sin verksamhet.

Evatic etablerades i Norge 1991 av Arild Andersen, som var bolagets VD i mer än 23 år. Han är fortfarande en del av ledningsgruppen samt en del av styrelsen, han är  dessutom den största aktieägaren av Evatic, och har idag en stark position inom Service Management branschen i Europa. Evatics Service Management system är egenutvecklade och är särskilt anpassade för att fylla behoven för företag som utför teknisk service.

En typisk Evatic-kund fokuserar på att optimera sina serviceprocesser genom att använda en sofistikerad avtalshantering och effektiv resursplanering samt att låta sina servicetekniker använda mobila enheter med lösningar som t ex Evatic Mobile.

Vår kundlista återspeglar ett brett spektrum av verksamheter – från små lokala företag till stora offentliga internationella företag, som representerar flera olika branscher. Den gemensamma utmaningen för dessa branscher är konstant efterfråga på att leverera utmärkta teknisk service samtidigt som de ska vara kostnadseffektiva och lönsamma.

Evatics Service Management System finns idag på nio olika språk, och Evatic har för närvarande verksamhet i Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Polen, Frankrike, Singapore och Kina. Huvudkontoret är beläget i Trondheim, Norges tekniska huvudstad. Evatic ägs av grundarna och Viking Venture.

Evatics vision är

“Att vara en av de ledande leverantörerna av Service Management System i Europa, med en stark position i Asien”

Evatic kommer därför att fortsätta att utveckla och anpassa sina mjukvaror och tjänster för att erbjuda en väl fungerande Service Management-lösning till företag i tjänstesektorn. Allt för att säkerställa att införandet av Evatic Service Management system kommer att skapa lönsamhet och mervärde för våra kunder.

Evatic värdegrund präglas av:

  • Professionalism
  • Kundorientering
  • Anpassningsförmåga
  • Effektivitet

Med dessa värden som grund bygger vi en företagskultur som genomsyrar hela vårt sätt att arbeta.