Nyheter

 • Jul 24 2014

  Evatic presenteras på Asiens största och ledande ICT-evenemang, CommunicAsia 2014 om att uppgradera produktiviteten och förbättra effektiviteten genom implementering av mobilt service management system.

  I Singapore den 19 juni, 2014 samlades tekniska chefer på Asiens största Infocomm tekniska evenemang vid Marina Bay Sands Singapore. Evatic, en ledande leverantör av service management mjukvara var en viktig partner till evenemanget.

  Läs mera
 • Jul 08 2014

  Class NV & Multipost BV väljer Evatics Programvara för att automatisera och hantera sin serviceverksamhet

  Med Evatic Service Management System, kommer Class NV & Multipost BV utnyttja kraften av automatisering för att öka sin operativa service-effektivitet och förbättra sina serviceprocesser.

  Läs mera
 • Jul 08 2014

  EITA Elevator (Malaysia) Väljer Evatics programvara för att förbättra produktivitet och kundnöjdhet

  17 Juni, 2014 – EITA Elevator (Malaysia) en ledande designer och tillverkare av hiss-system har meddelat antagandet av Evatic Service Management System för att minska och optimera sina serviceprocesser, öka konkurrenskraft, förenkla arbetsflödeshantering och produktivitet för teknikerna. 

  Läs mera
 • Jun 10 2014

  Evatic och PestBusters ställer ut tillsammans på CommunicAsia 2014

  10 Juni, 2014 i Singapore – CommunicAsia 2014. Den största APAC mässan kommer vara igång från 17-20 juni 2014. De är över 900 deltagare som bekräftat sitt deltagande i den årliga händelsen och Evatic är stolta över att vara speciellt inbjudna som talare.

  Läs mera
 • May 27 2014

  Evatic talar på KVD DER SERVICE VERBAND 2014

  Den 20 maj har Evatic presenterats som den officiella evenemang partnern på KVD DER SERVICE VERBAND 2014.

  Läs mera
 • May 26 2014

  Leferink Office Works implementerar Evatic Service för att effektivisera arbetsflöden och processhanteringen

  Leferink Office Works har gått live med Evatic Service som en komplett lösning för all operativ verksamhet inom dokumenthantering , IT-tjänster och audio/video affärsenheter.

  Läs mera
 • Apr 08 2014

  PestBusters integrerar Evatics System med befintligt redovisning och HR-system

  PestBusters, ett ledande företag som levererar tjänster inom skadedjursbekämpning, håller på att införa Evatics system, från Service Management, mobil lösning, Försäljning, lager hantering och kommer att integrera det med sitt befintliga redovisning och HR-system.

  Läs mera
 • Mar 21 2014

  Evatic meddelar om Esco’s implementation av Evatic Service Management lösning för att öka servicekvalitén och lönsamheten.

  Esco, en ledande tillverkare av laboratorium och medicinska lösningar skaffar Evatic Service Management & Mobile System för att förbättra kvaliteten och underlätta serviceprocesserna för sina fälttekniker.

  Läs mera
 • Dec 03 2013

  Olssons Elektromekaniska väljer Evatic

  Vi kan med glädje meddela att Olssons Elektromekaniska har valt Evatic som sitt servicehanteringssystem. Olssons Elektromekaniska konstruerar och tillverkar reservkraftsaggregat. De har levererat reservkraftsaggregat sedan 1980-talet och har kompetens inom områden som: projektering, tillverkning, driftsättning, service och renovering.

  Läs mera
 • Nov 05 2013

  Evatic och Svenska Vendingföreningen i unikt samarbete.

  Evatic kan med kan med glädje meddela att vi har startat ett samarbete med Svenska Vendingföreningen.

  Läs mera
Page 1 of 41234