Evatic och PestBusters ställer ut tillsammans på CommunicAsia 2014

10 Juni, 2014 i Singapore – CommunicAsia 2014. Den största APAC mässan kommer vara igång från 17-20 juni 2014. De är över 900 deltagare som bekräftat sitt deltagande i den årliga händelsen och Evatic är stolta över att vara speciellt inbjudna som talare.

 

 banner

 

Christine Zhang, teknisk direktör i Evatic APACJ, kommer att dela med sig av sina erfarenheter om hur servicehanteringssystem kan bidra till att öka företagens produktivitetet och kundnöjdhet. Dessutom kommer Thomas Fernandez, VD för PestBusters också lyfta fram i en presentation hur automatisering av sin serviceorganisation genom att använda Evatic Service Management har gett enorma fördelar för sitt företag.

 

“Jag är mycket glad över att få möjlighet att dela våra erfarenheter under CommunicAsia 2014. Evatics lösningar har hjälpt många företag att förbättra kvalitén inom deras serviceorganisation. Det ledande evenemanget kommer att bli en fantastisk plattform för fler företag att förstå nyttan av ett servicehanteringssystem “, sade Christine Zhang. “Jag ser fram emot att utbyta våra kunskaper och vetanden med andra utövare på den årliga mässan.”
Se till att fånga Christine och Thomas presentationer vid 12:30 den 19 juni 2014.
För mer information om mässan, besök www.communicasia.com.

 

Om Evatic
Evatic utvecklar och levererar Evatic Service Management System – en komplett lösning speciellt för företag som utför teknisk service och underhåll. Den multifunktionella service management-lösningen täcker alla aspekter av affärsprocessen – från försäljning med den integrerade CRM-lösningen för service management, automatiserade och optimerade lättanvända mobila lösningar. Den syftar till att öka kvaliteten och effektiviteten i din tekniska service-och underhållsverksamhet och därmed göra din service lönsam. Bolaget grundades i Norge 1991, och ligger i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrike, Kina, Singapore, Benelux och Polen. Evatic Lösningen har levererats till kunder i närmare 30 länder över hela världen och finns på 9 olika språk. Läs mer på www.evatic.com.