Evatic presenteras på Asiens största och ledande ICT-evenemang, CommunicAsia 2014 om att uppgradera produktiviteten och förbättra effektiviteten genom implementering av mobilt service management system.

I Singapore den 19 juni, 2014 samlades tekniska chefer på Asiens största Infocomm tekniska evenemang vid Marina Bay Sands Singapore. Evatic, en ledande leverantör av service management mjukvara var en viktig partner till evenemanget.

initpintu_1

Christine Zhang, teknisk direktör i Evatic APACJ, var inbjuden att närvara vid det årliga toppmötet och delade sina erfarenheter i frågan hur implementation av service management system kan hjälpa till att uppgradera produktiviteten och förbättra effektiviteten.

20140619_135504_2

Christine öppnade presentationen genom att belysa affärsnyttan i genomförandet av ett service management system och vad det kan innebära för företag. Hon presenterade sedan ett antal insiktsfulla fallstudier av hur slutanvändare i världen har utnyttjat Evatic Service Management System för att effektivisera processer, förbättra kundservicen och öka arbetskraftens produktivitet och effektivitet. Slutligen svarade hon deltagarnas frågor om hur automation kan på ett effektivt och smidigt sätt gynna företagen till en minimal kostnad.

 

Om Evatic
Evatic utvecklar och levererar Evatic Service Management System – en komplett lösning speciellt för företag som utför teknisk service och underhåll. Den multifunktionella service management-lösningen täcker alla aspekter av affärsprocessen – från försäljning med den integrerade CRM-lösningen för service management, automatiserade och optimerade lättanvända mobila lösningar. Den syftar till att öka kvaliteten och effektiviteten i din tekniska service-och underhållsverksamhet och därmed göra din service lönsam. Bolaget grundades i Norge 1991, och ligger i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrike, Kina, Singapore, Benelux och Polen. Evatic Lösningen har levererats till kunder i närmare 30 länder över hela världen och finns på 9 olika språk. Läs mer på www.evatic.com.